Over Ons

Welkom bij Carrara Tafel

 

Hierbij een inleiding wie wij zijn en waar we voorstaan

Zelf kom ik uit een tegelzetters familie en heb jaren lang marmer,leisteen en granieten vloeren en badkamers gemaakt, ook realiseerde we veel maatwerk natuursteen voor onze klanten en hebben we de natuursteenzagerij in 2002 verder uitgebreid tot een full time bedrijf.

Mijn partner ben ik een aantal jaren geleden tegen gekomen bij een platen dealer en zo is er een vriendschap ontstaan. Het bleek dat hij geboren en getogen was in Italië en bijna op de groeven van Massa Carrara woonde. Zijn opa had in de jaren 50-60 een eigen groeve waar zijn vader vele jaren heeft gewerkt.  Daarna heeft zijn vader ook nog in de hele grote groeven een aantal jaren zijn ervaring gedeeld met andere steenhouwers. Mij partner ging als kind dan ook vaak mee naar de groeven en heeft hierdoor veel kennis en ervaring opgedaan over marmer.

Door de jaren deelden we ideen en hier uit is Carrara Tafel ontstaan.

Wij willen graag de passie voor natuursteen en marmer delen met onze klanten en staan u graag te woord, wij worden iedere dag blij als wij onze kanten hebben kunnen helpen met de juiste product informatie, wat uw vraag ook mag zijn stel deze gerust wij staan voor u klaar via mail of telefonisch als u dat wenst.